Destek Hattı:

0 212 509 92 21 TEL

Hizmet Detay

Hizmet Açıklaması

Fiziki Güvenlik Hizmetleri, Sahip olduğu her personeli  6  aşamalı bir sistemden geçirdikten sonra ekibine katarken , güvenlik  konusunda verdiği önemi gözler önüne serer.“Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un yasal zorunluluklarını esas alır.”Çözüm ortağı olarak gördüğü müşterileri  ile yaptığı risk analizleri neticesinde , şartlara en uygun güvenlik konseptini , minimum maliyet ile sağlar.
Çünkü TUĞRA V.I.P ŞİRKETLER GRUBU ‘na göre güvenlik bir lüks değil ihtiyaçtır.
Resepsiyon Hizmetleri: Müşterilerimizin personeli ve ziyaretçilerinin yoğun olarak kullandığı resepsiyon alanlarında güvenlik görevlileri tarafından  gizlilik ve güvenlik ön planda  tutularak  giriş kontrol, resepsiyon ve müşteri hizmetleri kombinasyonundan oluşan hizmetler sunulur. 
Giriş ve Nokta Kontrolleri: Hizmet verilen tesislerin tüm giriş çıkışlarında ve daha önceden belirlenmiş güvenlik zafiyeti mevcut olan noktalarda eğitimli ve deneyimli güvenlik personellerimiz tarafından araç ve insan trafiğinin kaydı tutulur, gerekli arama ve kontroller yapmak suretiyle güvenlik sağlanmaktadır. 
Devriye Hizmeti: Nokta kontrollerinin dışında noktalar arasında oluşabilecek riskleri en aza indirmek amacıyla, yaya ve araçlı olarak (bisiklet, Ginger,  ATV veya otomobil) yapılan kontrolleri kapsar. 
Güvenlik Otomasyon Yönetimi:Hizmet verilen tesislerdeki yangın ve alarm ihbar sistemleri ve güvenlik kameralarının  24 saat boyunca kesintisiz olarak izlenmesi, olağanüstü durumlarda uygun yönlendirmelerle gerekli aksiyonların alınmasının sağlanması çalışmalarıdır.  Herhangi bir hırsızlık girişimi, şüpheli paket vb. olaylarda olay yerindeki güvenlik görevlisi uyarılır ve aksiyon alınır.

Hizmet Bilgileri
  • Hizmet Adı: FİZİKİ GÜVENLİK HİZMETLERİ
  • Firma Adı: Tuğra V.I.P Şirketler Grubu
  • Yer: Avcılar / İstanbul
  • Tarih: 15.4.2018
  • Kategori: GÜVENLİK HİZMETLERİ
  • Görüntülenme: 702

DİĞER HİZMETLERİMİZ

İNŞAAT HİZMETLERİ
İNŞAAT HİZMETLERİ
REZİDANS İNŞAATLARI
REZİDANS İNŞAATLARI
SİTE İNŞAATLARI
SİTE İNŞAATLARI
VİLLA İNŞAATLARI
VİLLA İNŞAATLARI
OTEL İNŞAATLARI
OTEL İNŞAATLARI
DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
TEMİZLİK HİZMETLERİ
TEMİZLİK HİZMETLERİ
GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI
GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI
MÜLTECİ KAMPLARI GÜVENLİĞİ
MÜLTECİ KAMPLARI GÜVENLİĞİ
PARA NAKİL HİZMETLERİ
PARA NAKİL HİZMETLERİ
AVM GÜVENLİĞİ
AVM GÜVENLİĞİ
MAĞAZALAR GÜVENLİĞİ
MAĞAZALAR GÜVENLİĞİ

E-Bülten Kayıt

Firmamızdan haberder olmak için bültene kayıt olabilirsiniz.